Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НАСАЛИК ТЕЖ ПІДЕ В МЕРИ ФРАНКІВСЬКА?

nasalukНещодавно на прес-кон­ференції народний депутат Ігор Насалик, який шукає, хто з представників «колишньої ОДА» спіонерив кошти на подолання наслідків екологічної катастрофи в Калуші, повідомив: щодо вивезення гексахлорбензолу із Калуша відкрито три кримінальні справи.

Досі невідоме місце знаходження 100 тонн ртуті, вартістю близько $100 млн., яку використовувало підприємство «Оріана-Галев» у своєму виробництві.

У зв’язку з такою активністю Ігоря Степановича, і тим, що БПП, від якого він висувався до Верховної Ради, йому, скоріш за все, не дасть каламутити воду на виборах мера Києва, дехто припускає, що цього разу Насалик може спробувати свої сили в боротьбі за крісло міського голови Івано-Франківська, але чи пробачать йому франківчани свої обмануті ним сподівання, коли в 2010 році Насалик маючи усі шанси стати міським головою обласного центру, в останній момент передумав?..

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності