Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

“Наш край” vs Прокуратура (1:0) – самий гуманний суд

Суд Києва звільнив з-під варти одного з керівників партії “Наш край”, якого на початку червня затримали за зловживання політичним впливом.

У “Нашому краї” зазначили, що суд не підтримав політичне замовлення і не лише не взяв під домашній арешт, а взагалі відмовив прокуратурі та звільнив Олександра Мазурчака під особисте зобов’язання.

У партії повідомили, що тепер чекають на офіційне вибачення від правоохоронців.

Водночас прокуратура наголошує, що суд визнав їхню підозру обгрунтованою. Прокурори мають намір оскаржувати вищевказане рішення.

Суд відпустив Олександра Мазурчака під особисте зобов’язання. Прокуратура просила у суді запобіжний захід у вигляді взяття під варту із альтернативою застави у 36 млн грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, про затримання СБУ Мазурчака стало відомо 9 червня. За версією слідства, голова партії “Наш край” та керівник її територіального центру “вимагали у підприємця передати їм $2,5 мільйона за включення його до прохідної частини списку політичної партії на виборах до Верховної Ради”. Затримали партійців їх при отриманні ними авансу у $50 тис.. (див. фото тут).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності