Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Насіров вимагає розгляду його справи в Антикорупційному суді ПЕРШОЮ

«Дискусію про доцільність запуску Антикорупційного суду треба давно закінчувати: АКС повинен негайно почати роботу, оскільки на те є воля людей. Більш того, я вважаю було б добре, щоб моя надумана, політизоване справа слухалася там першою», – написав на своїй сторінці в Facebook Роман Насіров.

Антикорупційний суд в Україні повинен бути негайно запущений, оскільки на те є воля людей.

За словами Насірова, йому не страшно віддати свою долю в руки чесному, справедливому суду, де на суддів не тиснуть, вони не бояться і готові прийняти рішення згідно із законом.

«Як людина невинна, неодмінно виграю цей процес, але перемога саме в Антикорупційному суді додасть мені додаткових моральних і політичних дивідендів. Адже вирок нового, найпрозорішого в Україні суду суспільством не піддаватиметься сумніву. Тепер вже прийшов час повертати цю гучну «справу» у правове поле», – підсумував Насіров.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва приписав Генеральній прокуратурі України (ГПУ) відкрити кримінальну справу проти працівників Національного антикорупційного бюро (НАБУ) через їх тиск на колегію суддів у справі Романа Насірова.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності