Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

НАСЛІДКИ ПРОПАГАНДИ РФ У КРИМУ

Жителі анексованого Криму не поспішають викидати українські паспорти. В цьому вони зізнаються українським журналістам.

«Я повинен їхати в Миколаїв, з російським паспортом я туди не проїду», – ​говорить Каналу 24 чоловік.
А якась жінка сказала наступне: «У меня лежит украинский паспорт, а куда его девать – ​я не знаю. Может власть снова сменится. Я слышала, что Тимошенко введет турецкие войска».

Можливо причиною такого зізнання жінки є наслідки російської пропаганди, яка з допомогою ЗМІ так любить залякувати своїх глядачів і читачів. Під навіювання цієї пропаганди міг потрапити і ця жінка. Але як би там не було, зі слів жінки зрозуміло, що ким би й надалі не залякувала Росія людей: хоч турецькими чи філіппінськими жидобандерівцями верхи на американських літаючих тарілках, але поневолене російським окупантом населення невід’ємного від України Криму давно вже чекає на своє звільнення з ярма.

Тому ще одна літня жінка із Севастополя зізнається, що так звана влада Криму пообіцяла забрати у них українські паспорти за 2 роки. Однак, сама його не віддала.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності