Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Настав момент істини для “євробляхерів”

Власники авто на єврономерах дуже обурені ситуацією, що склалася, інші відверто над ними сміються.ytfyhg

Незважаючи на те, що під час наради в Мінінфраструктури домовилися продовжити мораторій на введення значних штрафів для власників нерозмитнених авто на іноземній реєстрації, багато хто з «євробляхерів» вже встиг отримати відповідний протокол.

Люди діляться у соцмережах подібними вісторіями і на доказ показують фото виписаних штрафів, як це фото протоколу зі штрафом в 8,5 тисячі гривень (такий штраф виписують за прострочення транзитного ввезення на 10-20 діб, – Ред.).23122742__large

Стосовно цього у соцмережах ведуться жваві дискусії. Власники авто на єврономерах, які за весь цей час не спромоглися легалізувати свої авто, обурювалися ситуацією, що склалася і уповали на Зеленського, інші відверто над ними сміялися.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності