Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Наступний пішов: Калашніков

Минулої середи, 16 квітня, ввечері в Києві відійшов у вічність черговий представник Партії регіонів. Ним став убитий того дня депутат п’ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашніков, якому приписують причетність до організації Антимайдану.

Зі слів знайомих, Калашніков останнім часом нікуди не їхав і жив у Києві.

Родич повідомив, що убивство сталося близько 20.00 на Виноградарі (Подільський район) у будинку, де жив Калашніков.
«Він піднявся на 8 поверх, і був убитий пострілом із вогнепальної зброї», – сказав співрозмовник.

На шум пострілів вибігла дружина і викликала співробітників міліції, які на цей момент працюють на місці події.
Родич також повідомив, що останнім часом Калашнікову погрожували фізичною розправою за політичні погляди, зокрема за заклик широко відзначати 70-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також йому надсилали повідомлення з відповідними погрозами.

Пізніше у міліції підтвердили інформацію про вбивство екс-депутата.

Радник глави МВС Антон Геращенко зазначив, що слідство розглядатиме кілька версій вбивства, серед них: політична діяльність Калашнікова, в тому числі пов’язана з участю в організації, фінансуванні та модерації так званого Антимайдану в Маріїнському парку; його бізнес інтереси і в тому числі питання позик і боргів; особистісні відносини; вбивство з метою пограбування; інші версії вбивства.

«Без сумніву, покійний дуже багато знав про те, хто і як фінансував Антимайдан, який коштував Януковичу і його камарильї кілька мільйонів гривень на день. Ці таємниці він забрав із собою в могилу», – написав на Facebook Геращенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності