Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НАСТУПНИКА АВАКОВА БЛАГОСЛОВИВИТЬ КОЛОМОЙСЬКИЙ?

Спираючись на думку політолога Володимира Санько, багато хто преконаний, що випханий у відпустку Аваков, навряд чи вже повернеться в своє міністерське крісло. Як раніше вже повідомляла «ЗЛ», головним претендентом на посаду міністра внутрішніх справ і силового віце-прем`єра розглядався Юрій Віталійович Луценко.

Але не все так просто – у Луценка з’явився опонент-важкоатлет, який ближче до тіла, ніж сам Юрій Віталійович. Хто? Правильно – колишній мент, який встиг оскандалитися на посаді міністра оборони, який вирішив повернутися в рідне гніздо. Ну так, так – Гелетей. Який в УМВС займався, як ми пам’ятаємо, кришуванням бандюків і віджиманням квартир, чим і був знаменитий. А до цього простий хлопчик піднявся лише завдяки вдалому одруженню.

Але ось біда – у Гелетея вже дуже багато недоброзичливців. Тому навіть за підтримки Президента обійняти посаду глави УМВС йому буде складно. А тут ще критика ЗМІ.

І що робить товариш Гелетей? Не повірите – звертається за допомогою до ворога свого господаря – Ігоря Коломойського, який (що дивно) дає команду своїм ЗМІ не «мочити» товариша генерала.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікава комбінація. Ну і цікаво, а чи знає Петро Олексійович, що його вірний охоронець з Коломойським затіває? Чи він уже в курсі? Хоча, можливо, що він Гелетею це сам і порадив?..

За матеріалами News-info

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності