Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Наступним після Медведчука буде Ахметов? – Президент звинуватив телеканал олігарха

Президент Володимир Зеленський звинуватив телеканал олігарха Ріната Ахметова “Україна 24” у маніпуляції фактами.

Це відбулося на великій пресконференції Президента 20 травня.

Збільшення податків. Ви продовжуєте цю тематику. Я знаю, що вона була у вас в ефірі. Я вважаю, що особисто ви маніпулюєте фактами, коли ви кажете “збільшення податків” це не для українців і не для суспільства… 

Я розумію з якого ви каналу і про що ви говорите. Дійсно, в новому законі є збільшення податку на залізну руду…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Я чув вашу програму і чув як ви ведете, до того, щоби люди розуміли, що буде тиск на малий і середній бізнес, що буде тиск на людей, що люди будуть сплачувати більше податків – це неправда.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Ви журналіст, ви маєте право говорити все, що хочете, але ви зараз передаєте мені інформацію, я вам пояснив від кого. Не треба мені нічого передавати. Я доросла людина“, – сказав Зеленський ведучому “Україна 24” Василю Голованову.

За словами Зеленського, влада розуміє, хто з підприємців скільки заробляє, але коли в Україні війна, коли нічим виплачувати пенсії, влада не дасть можливість заробляти за рахунок держнадр 200-300%.

Також Зеленський сказав журналісту телеканалу Ахметова, що знає, де знаходиться “тіньовий” бізнес: “Подивіться на наші заправки“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо:

  • 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від того ж дня про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne, ZIK.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності