Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Нацбанк отримав повноваження забороняти валютні операції

Національний банк України отримав право вводити обмеження або тимчасово забороняти проведення валютних операцій на території України, зокрема, операцій з вивезення, переказування і пересилання за межі України валютних цінностей.

Про це йдеться в законі “Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків”, який опублікований в газеті “Голос України”, передає “Хвиля”.

Як наголошується в документі, відповідні заходи НБУ може вживати в разі “наявності ознак нестійкого фінансового стану банківської системи, виникнення обставин, що загрожують стабільності банківської та / або фінансової системи країни”.

“Цей факт підтверджується відповідним рішенням Ради з фінансової стабільності, повноваження якої визначаються указом президента України”, – йдеться в документі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності