Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Нацгвардія дала свою оцінку по ситуації на Харківщині

У Нацгвардії розповіли про ситуацію на Харківському напрямку. Сили оборони там змогли її стабілізувати, а кількість штурмів з боку російських окупаційних військ зменшилася.

Про це розповів речник Національної гвардії Руслан Музичук.

«На Харківському напрямку Сили оборони проводять необхідні дії, які дали змогу стабілізувати ситуацію, зменшити кількість сил і засобів противника, відповідно кількість спроб штурмів», – повідомив він.

Наразі р продовжує активно використовувати групи піхоти. Їм доручили закріпитися в посадках, поблизу населених пунктів або зайти в них, а також створити вигідні умови для подальших наступальних дій. Для логістики окупанти використовують легку автомобільну техніку, зазначив Музичук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом протягом минулої доби росіяни намагалися прорвати оборону українських військ біля Вовчанська, Стариці, Липців і Зеленого.

росіяни наступають у Харківській області під прикриттям лісосмуг, але бійці Нацгвардії знаходять і нищать їх своїми дронами, повідомляє Нацгвардія України.

Унаслідок нічного удару по Харківщині в Ізюмі росіяни зруйнували 100-річну будівлю будинку культури «Залізничник». Будівля мала статус пам’ятника архітектури.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності