Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Націоналізувати “Динамо”, а українофобів Суркісів послати із кораблем, – обурені фанати

Київський клуб не планує відпускати гравців до розташування збірної України раніше 23 травня.

У той час, коли футболісти і тренери івано-франківського ФК «Прикарпаття» віднині захищатимуть кожного з нас в Збройних силах України – 14 мужніх чоловіків склали присягу на вірність українському народові, бо по-іншому, кажуть, просто не могли, керівництво ФК “Динамо” повідомило УАФ, що не відпустить своїх футболістів у розташування збірної наприкінці квітня.

В ексклюзивному інтерв’ю Fanday.net Мирон Маркевич заявив, що “Динамо” має йти на поступки у цій ситуації.

Уболівальники також незадоволені позицією київського клубу щодо цього питання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Якщо гравці Динамо не приїдуть на збір у певну дату збірної, значить, для них дорога до збірної України має бути закритою! У пріоритеті імідж України, а не амбіції Суркісів та Луческу», – написав Miroslav Bandylo.

«А чим ігрова практика в матчах з Айнтрахтом і Базелем гірша за практику на зборі національної збірної?» – запитує Сергій Власюк.

Також фанати київської команди закликають повернути клуб народу та засуджують виїзд Григорія та Ігоря Суркісов з України під час війни.

«Настав час повернути Динамо народу України», – закликає Олександр Свінцицький.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Суркісов слідом за рашистським кораблем із конфіскацією всього майна. Динамо повернути народу України», – написав Олександр Рибалко.

«Немає нічого дивного у рішенні Суркісов не відпускати гравців збірної. Ці виродки планомірно та методично знищували Динамо протягом останніх 20 років і успішно продовжують робити це і сьогодні», – упевнений Vasyl Polishchuk.

«За воєнним часом їх розстріляти треба, пристосуванці. Вони чекали злиднів у Києві, а потім втекли», – написав про Суркіс Віталій Кудар.

Наразі Динамо перебуває у Європі, де проводить благодійні матчі на підтримку країни. Так, у травні «біло-сині» вже узгодили поєдинки з Аустрією, Базелем, Ренном, Левським та Айнтрахтом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Півфінальний матч плей-офф ЧС-2022 між Шотландією та Україною відбудеться 1 червня. Переможець цього протистояння 5 червня у Кардіффі посперечається з командою Уельсу за путівку на Мундіаль у Катар.

Нагадаємо, як свідчить документ прикордонників, Суркіси втекли з України до Угорщини окремо на двох автівках 26 лютого між 22.40 і 23.00 через пункт «Вилок» у Берегівському районі Закарпаття. Вони не декларували готівку на українській митниці, хоча на угорському митному пункті оформили 17,6 млн дол., але згодом угорці буцімто за винагороду цю інформацію спростували…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності