Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НАЦІОНАЛІЗУВАТИ, ЩОБ ПРОДАТИ

Ігор Коломойський вимагає націоналізувати усі ті підприємства, які були незаконно приватизовані режимом Януковича. Про це повідомляє Agency for Euro-Atlantic Cooperation – AEAC посилаючись на впливовий британський часопис Financial Times. Коломойський вважає, що Україна не повинна отримувати нові кошти МВФ, поки «незаконно» приватизована власність не повернеться в руки держави.

«Поверніть ці підприємства, виставте їх на продаж на відкритих торгах, і ви отримаєте в 10 разів більше, ніж отримали», – сказав Коломойський.

Коломойський має намір представити прокуратурі дані про порушення при продажі низки підприємств і зокрема «Укррудпрому», який володів гірничорудними активами. На думку олігарха, слід «повернути народу» підприємства, продані при колишньому президентові Вікторі Януковичу.

Спеціалісти ж зазначають, «націоналізувати» і відразу виставити на продаж підприємства, про які так жваво нині говорить «сірий кардинал» української влади, означатиме продати їх під час кризи за сміхотворно низькими цінами за гривні. А це означатиме, що торги по продажу таких підприємств, за винятком «своїх», для більшості будуть закритими…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності