Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Натурала – мера Нью-Йорка змусили піти у відставку, щоб замінити жінкою. А якщо б він був…?

Губернатор Нью-Йорку Ендрю Куомо пішов у відставку, після того як було встановлено, що він сексуально домагався декількох жінок, більшість з яких працювали на нього, повідомляє The Guardian.

Розслідування щодо Куомо провела генеральний прокурор  штату Летиція Джеймс, кажуть тут мала місце жіноча солідарність і сучасна гендерна політика лібералів від Демократичної партії.

Нагадаємо, що у США навіть невинний випадковий дотик кінчиком мізинця до руки співрозмовника може бути розцінений за сексуальне домагання і понести за це покарання, таких випадків у їх судовій практиці вистачає.

Губернатор зробив публічну заяву про те, що він йде у відставку, і сказав, що його відставка набере чинності через 14 днів. Куомо  розкритикував звіт генерального прокурора і попередив  жителів Нью-Йорку про небезпеки “упередженості або відсутності справедливості в системі правосуддя“, потім сказав, що вважає свою поведінку прийнятною, але визнав, що 11 жінок були, ймовірно, “щиро ображені” і вибачився.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що Куомо  втратив підтримку партійного істеблішменту: президент США Джо Байден закликав його  піти у відставку, аналогічні вимоги висунула спікер Палати представників Ненсі Пелосі.

Віце-губернатор Нью-Йорку Кеті Хочул  назвала поведінку Куомо “огидною  і незаконною”. Тепер вона стане першою жінкою, яка очолила штат Нью-Йорк.

Цікаво, що найвідоміший тричі одружений мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані попадав у епіцентр сексуальних скандалів, і в тому числі гей-скандалів, але це чомусь не коштувало йому кар’єри. Найяскравішим був, коли в студію одного телеканалів увірвався Саша Барон (Борат) Коен і став кричати до присутнього Джуліані: «Їй 15 років, вона занадто стара для тебе!». Ведучий намагався все подати як жарт і розіграш, а Джуліані спробував піти, але за ним слідував Коен і всіляко умовляв Джуліані зайнятися сексом з ним, а не з його “дочкою”.

Передісторія:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
  • 3 серпня Летиція Джеймс після п’яти місяців розслідування оголосила, що Куомо сексуально домагався 11 жінок, кажуть, якщо б чоловіків, то такого скандалу мабуть би не було.
  • Куомо відкидав звинувачення.
  • Повідомлялося, що він не планує звільнятися.
  • Джо Байден заявив, що Куомо повинен подати у відставку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності