Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Навіщо міністр Ляшко збрехав про мітингарів?..

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко жорстко висловився щодо мітингу противників вакцинації у Києві. Він заявив, що цей «антивакцинаторський дух» дуже швидко зникає у реанімаціях.

«Зібрання людей, які ми бачимо сьогодні, із закликами не вакцинуватися, – це, на мій погляд, насмішка над нашими медиками та над родинами, які, на жаль, втратили своїх рідних через ковід», – заявив Ляшка на брифінгу, навмисно перекрутивши на свій лад правду, адже мітингарі не закликали бажаючих вакцинуватися відмовитися від щеплень, вони відстоювали власне конституційне право не бути змушеними проти волі до вакцинації, не бути піддослідними кроликами для випробовування “панацеї”.

Шкода, що міністр ще раз не нагадав утопічну байку про чудо-Моршин…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр закликав українців не вірити фейкам та користуватися лише перевіреною інформацією на сторінках Міністерства охорони здоров’я, Всесвітньої організації охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я.

Нагадаємо, біля Верховної Ради сьогодні зібралися на мітинг противники COVID-вакцинації. Вони перекривають центральні вулиці міста – і таким чином значно ускладнюють рух транспорту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності