Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Найперспективніший і наймолодший мер України подав у відставку, – довели?..

Вчора, 22 червня, міський голова Калуша Андрій Найда заявив, що подає у відставку через стан свого здоров’я.

Заяву про відставку зареєстрували у виконавчому комітеті, її винесуть на розгляд сесії Калуської міської ради вже завтра, 24 червня.

Про свою відставку 42-річний мер-«свободівець» оголосив під час засідання депутатської комісії з питань законності Калуської міськради.

Андрій Найда пояснює, що складає повноваження через стан свого здоров’я, але не озвучує деталей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Причини заявив – це по стану здоров’я. Що це таке, це моя конфіденційна інформація, яка не вимагається подаватися до такої заяви. Особиста заява [про відставку] є, вона підписана і я би просив взяти її до відома», – заявив мер промислового 90-тисячного Калуша, після утворення ОТГ до якого приєднався ще десяток навколишніх сіл.

Він також пояснив, що планує повернутися на трубний завод, яким керував до обрання на посаду міського голови і де показав себе доволі фаховим і перспективним керівником та менеджером.

Після того, як відставку мера приймуть депутати, Верховна Рада має оголосити про проведення виборів мера у Калуші.

До моменту набуття повноважень нового мера обов’язки міського голови Калуша здійснюватиме секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності