Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

НАЗК “взув” голову НАБУ

Національне агентство з питань запобігання корупції винесло припис директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику через не виконання законних вимог співробітниками відомства.

В агентстві зазначають, що отримали заяви адвокатів в інтересах суддів Окружного адміністративного суду Києва, у яких повідомляється про можливе порушення детективом НАБУ Панайотовим Є.О. та керівником Головного підрозділу детективів Калужинським А.В. вимог, встановлених статтею 28 Закону України «Про запобігання корупції», щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, зазначено на сайті НАЗК.

Як стало відомо, детектив бюро за вказівкою свого керівника розпочав досудове розслідування у кримінальних провадженнях стосовно суддів Окружного адміністративного суду міста Києва. Заявники вважають, що детективи діяли в умовах конфлікту інтересів, оскільки керувались особистими мотивами, а саме тим, що судді Окружного адміністративного суду міста Києва відмовились надати інформацію за запитами НАБУ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності