Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Не Президент, не Прем’єр, не голова ВР, а Єрмак: “Україна не погодиться на заморожений конфлікт”

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що перехід до оборонної позиції часто призводить до замороження конфлікту, а Україна ніколи не погодиться на заморожений конфлікт з рф.

Про це Єрмак сказав в інтерв’ю французькій газеті Le Figaro.

«Неможливо вести оборонну війну. Перехід до оборонної позиції часто призводить до замороження конфлікту. Ми бачили це з 2014 року. Ми ніколи не погодимося на заморожений конфлікт з путіним. Рішення полягає не в тому, щоб зупинитися, а в тому, щоб бути реалістами, бути сильними, бути разом з нашими партнерами і не зупинятися», – сказав він.

Єрмак зазначив, що ситуація на фронті безперечно, складна, але мотивація нашого народу, мотивація наших воїнів дуже висока.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«На фронті війська скаржаться на брак людей і ресурсів і кажуть, що вони більше не в змозі наступати. Це, безперечно, проблема, і немає сенсу її приховувати. Деяким солдатам потрібен відпочинок. Багато з них перебувають на передовій вже два роки. Уряд і Генштаб працюють над новим законом про мобілізацію, який незабаром буде поданий до парламенту. І над реалістичною військовою стратегією. Перехідний період все ще триває», – розповів голова ОП.

Він також звернувся до партнерів України із закликом «Дайте нам зброю, і ми зробимо роботу».

«Ми розраховуємо на наших партнерів, а також працюємо над розвитком нашого військово-промислового комплексу. Росіяни все ще сподіваються мати перевагу над нами в ресурсах. Нам доводиться розраховувати на технологічні переваги. Лінія фронту простягається на понад 2 000 кілометрів, і більша її частина є ареною дуже жорстоких боїв. Ми повинні бути реалістами», – сказав Єрмак.

Раніше ми писали, що голова Офісу президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сіярто. Обговорили майбутній візит останнього до Ужгорода задля налагодження конструктивної взаємодії обох країн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Давосі обговорив із радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном оборонні потреби України та роботу щодо української Формули миру.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності