Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

НЕ РЕЄСТРУють УНА-УНСО

Керівник УНА-УНСО Костянтин Вінницький заявляє про відмову Міністерства юстиції реєструвати організацію як політичну партію.

Про це Вінницький повідомив «УН».

«Півтора місяці ми ходили в Мін’юст із усіма документами, і все було в порядку. 2 липня нам відмовили в реєстрації», – заявив він.

З його слів, представник Мін’юсту Юлія Нечипорук мотивувала відмову в реєстрації тим, що представники УНА-УНСО нібито «воювали на боці фашистів у 1942 році».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вінницький також повідомив, що організація, через депутатів Верховної Ради, прізвища яких він відмовився назвати, передала лист міністрові юстиції Павлу Петренку із проханням урегулювати це питання або ж офіційно мотивувати відмову.

У разі подальшої відмови реєструвати організацію як політичну партію, УНА-УНСО має намір організувати акції протесту і мітинги.

Нагадаємо, що 22 травня 2014 року Державна реєстраційна служба («Укрдержреєстр») перейменувала партію УНА-УНСО після її об’єднання з Правим сектором у партію «Правий сектор», лідером якої став Дмитро Ярош.

7 квітня 2015 року УНА-УНСО вирішила відновити самостійну політичну діяльність і обрала головою Костянтина Фуштея.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності