Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Не тільки вирубують, але й садять, – понад 200 тис. дерев за день висадили на Львівщині

Лісівники Львівщини спільно з учасниками акції із озеленення України «1 000 000 дерев за 24 години» висадили на 46-ти локаціях 212 тисяч дерев.

Про це повідомляє Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Минулими вихідними в області висадили 11 видів головних лісоутворюючих порід, зокрема сосну звичайну, ялицю білу, ялину європейську, модрину європейську, дугласію, а також листяні – дуб звичайний та червоний, бук лісовий, клени гостролистий та -явір, липу дрібнолисту.

Так за день в області висадили 11 видів головних лісоутворюючих порід, зокрема сосну звичайну, ялицю білу, ялину європейську, модрину європейську, дугласію, а також листяні – дуб звичайний та червоний, бук лісовий, клени гостролистий та -явір, липу дрібнолисту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також висаджували саджанці плодових дерев, а саме яблуню, грушу, черешню, вишню та абрикос.

Загалом, на 46-ти локаціях державних лісогосподарських підприємств загальною площею 46,7 га учасники акції висадили 212,4 тисяч дерев.

Зазначимо, що наймасовіша висадка дерев увійде до Книги рекордів України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності