Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Не вірте погоді – вона, як українські політики…

Вчора, 21 вересня, в Карпатах на горі Піп Іван випав сніг, отож прийшла чергова хвиля похолодання. Місцями температура на низинах опустилася до 7 градусів.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, в середньому повітря завтра прогріється тільки до 7-12 градусів, але на півдні, а також у Дніпрі, Луганській і Донецькій областях буде тепліше, там до 18.

Вона також додала, що холод буде посилювати північно-західний вітер з сильними поривами.

Дощі очікуються на півночі, а також в центрі і в Харківській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Києві в найближчі дні вже холодно. Вночі 4-5 градусів, вдень: 7-9.

Синоптик також додала, що в наступні вихідні істотно потеплішає.

Глобальна зміна клімату призведе до того, що сніг в Україні взимку буде ставати рідкістю.

Нагадаємо, заввідділом прикладної метеорології і кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАН України Віра Балабух, а також народний синоптик Леонід Горбань озвучили прогноз погоди в Україні на осінь . Якщо коротко, погода буде класичної – погожий вересень, сирі холодні останні дні жовтня і похмурий листопад.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося раніше, після нічних заморозків на ґрунті та різкого похолодання, погода візьме курс на потепління. Майже до кінця вересня буде тепло, опадів буде небагато. В цілому критично низьких температур восени очікувати не доводиться.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності