Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Не витримав глава МЗС білорусі Володимир Макей… чи помогли?

У головного союзника терористичного режиму росії відбудеться зміна міністра закордонних справ – 26 листопада помер глава МЗС білорусі Володимир Макей.

Про це повідомляє місцеве агентство Belta.

Агентство посилається на прессекретаря МЗС білорусі Анатолія Глаза. Подробиць смерті немає. Лише зазначається, що Макей помер раптово… Йому було 64 роки

З біографії Макея випливає, що він у 2000-2008 рр працював помічником президента білорусі олександра лукашенка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

15 липня 2008 року був призначений головою Адміністрації білоруського президента.

20 серпня 2012 року отримав посаду міністра закордонних справ білорусі, яку обіймав до останніх днів трохи більше 10 років.

Своєю позицією щодо нападу росії на Україну Макей нічим не відрізнявся від лукашенка. У жовтні він заявив: «Я згоден тут із оцінкою, яка прозвучала з російської сторони. Якщо буде направлено відповідних представників західних країн на кордон білорусі та України, то це означає фактично залучення цих третіх країн до українського конфлікту».

Нещодавно він вимагав для білорусі гарантій безпеки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У жовтні розповідав, що режим «контртерористичної операції» введено у білорусі через нібито загрозу з боку сусідніх країн.

Раніше білоруський диктатор лукашенко розсердився, що білорусь вигнали з переговорів рф і України. Утім посол України в білорусі Ігор Кізім не бачить сенсу участі представників Мінська в українсько-російських переговорах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності