Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

НЕ ЗАЙМАЙТЕ НАТО – ЙОМУ Й ТАК СТРАШНО

Мілітаризований Росією Крим вже став плацдармом для подальшого застосування сил.
Про це днями заявив головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі, генерал Філіп Брідлав.

За його словами, на окупованому півострові Росія розміщує потужні військово-морські сили.
«Те, що ми бачили, легко охарактеризувати як мілітаризацію Криму. Росія розміщує там дуже просунуті сили. Авіацію, військово-морські сили. Ми бачимо дуже якісні ракетні системи земля-повітря, які покривають радіус у 40 відсотків Чорного моря. Ми бачимо крилаті ракети, які покривають радіус майже усього Чорного моря. Тож, ми бачимо, що Крим уже став плацдармом для подальшого застосування сили», – зазначив він.

Водночас, щодо ситуації на Донбасі генерал сказав, що зараз в НАТО не можуть підтвердити там відведення військ.
«Ми бачимо важку артилерію, яка рухається з обох боків лінії зіткнення. Але ми не знаємо, що відбувається з артилерією по східному напрямку цієї лінії, бо спостерігачам ОБСЄ не дозволяють потрапити туди. Тож ми бачимо, що вони там рухаються, але ми не знаємо, чи вони повертають назад, чи просто змінюють позицію, готуючись для нового зіткнення», – пояснив Брідлав.

Нагадаємо, що раніше в НАТО розповідали про потужну російську авіазагрозу з Криму та обіцяли зброю і миротворців для України, але допоки усе це залишається лиш пустими обіцянками, які й казками не назвеш, бо вже й українські діти перестали в них вірити і тільки, показуючи пальцем на виступаючих по телевізору «дядьків» у «натівських» мундирах запитують у своїх батьків: «А кого ті вуйки бояться?»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності