Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Небезпечний крилатий металобрухт в центрі Івано-Франківська

Сьогодні в Івано-Франківську, на площі перед облмуздрамтеатром, стався нещасний випадок – на купі металобрухту, залишеного після фестивалю “Porto Franko”, який проходив у місті місяць тому, травмувалася дитина.

Хлопчик впав з фестивального вертольота. Як кажуть очевидці, під час падіння він зачепив ногою одну з частин гвинтокрила, і так розрізав собі ногу. Дитина втратила багато крові. Швидка допомога, яка прибула за викликом, спершу надавала допомогу безпосередньо на місці, а згодом, забрала потерпілого в лікувальний заклад.34307255_1668628206589071_1731687052325421056_n

До слова, в місті і досі не в змозі прибрати крилатий металобрухт, привезений сюди бозна звідки спеціально для фестивалю, який уже завершився. Офіційною причиною, чому його ще не забрали, називають “естетику”, хоча, насправді, подейкують, що вивозити його, обійдеться дорожче, а ніж було привезти… Як наслідок – травмуються діти і дорослі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності