Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Небо над аеропортом “Пулково” закрите, – задіяний план “Ковьор”

У російському Санкт-Петербурзі запровадили надзвичайний план через невідомий об’єкт в повітрі. Наразі місцевий аеропорт не приймає літаки, повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, літаки тимчасово не приймає аеропорт «Пулково». У місті оголошений так званий план «Ковьор» (російською «Ковёр»): сигнал подають в разі незаконного перетину кордону або «появі НЛО».

В повітря підняті винищувачі, пише російська Ura.ru:

Також в аеропорт у Петербурзі не пропускають цивільні літаки — вони змушені крутитись на відстані від міста. Про це випливає із даних сервісу Flightradar.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ura.ru надіслало запит до прес-служби Пулкова та Міноборони росії. На момент опублікування відповідей не надходило.

Оновлено 13:09 (за місцевим часом, – ред.):

Влада Санкт-Петербурга підтвердила, що “Пулково” тимчасово не приймає і не відправляє літаки.

Літак, що прямував у Пулкове, кружляє в небі в Новгородській області

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У мережі ж ширяться чутки, що насправді над містом кружляє БПЛА.

Нагадаємо, цієї ночі в російському місті Туапсе сталася пожежа на нафтобазі «Роснафти». Тамтешні жителі повідомляли про вибухи, а в мережі писали про «атаку українських безпілотників».

Також ми писали, що 23 лютого у Криму партизани підпільного руху «Атеш» підірвали залізничне полотно і зупинили рух окупантських потягів.

А 24 лютого – у річницю повномасштабного вторгнення росії – в окупованому Севастополі партизани встановили український прапор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності