Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Нелегальний асфальтний завод бере початок, де й нелегальні АЗС (фото)

Українці уже звикли періодично слухати та читати про виявлення і закриття нелегальних АЗС то в тій, то в іншій області, а тепер співробітники Служби безпеки України в ході обшуку на території «Первомайського спеціалізованого кар’єра» в селі Мигія на Миколаївщині виявили незаконний асфальтний завод.
Про це повідомило джерело в Управлінні СБУ в Миколаївській області.177554_1
Як стало відомо, сьогодні, 17 січня, в рамках кримінального провадження по незаконному видобутку корисних копалин на території кар’єру, співробітники УСБУ спільно з спецпідрозділом «Альфа» проводять обшуки на території «Первомайського спеціалізованого кар’єра», який знаходиться в селі Мигія.
За отриманими даними, службові особи ТОВ «Первомайський спеціалізований кар’єр» здійснюють незаконний видобуток корисних копалин – без фіксації обсягів в маркшейдерської документації з ухиленням від сплати податкових та інших обов’язкових платежів.177554_3

В ході обшуків правоохоронці виявили на території кар’єру завод з виробництва асфальту, який працює незаконно. На місце викликали представників Державної податкової служби, а також поліцію.
За інформацією співрозмовника видання, фактично має право на власність кар’єру скандальний бізнесмен Араік Амирханян, власник дорожньої фірми «Полтавабудцентр». Формально, одним з власником кар’єра числиться Армен Амирханян, брат Араїка Амірханяна.177554_0
Раніше повідомлялося, що 15 січня в офіс Служби автомобільних доріг в Одеській області незаконно увірвався Араік Амирханян – керівник кількох підрядних компаній, що виконують дорожні роботи.
У листопаді 2019 року одеський бізнесмен Араік Амирханян приїжджав на пункт габаритно-вагового контролю на трасі Н-24 «Миколаїв – Кропивницький» і вимагав відпустити його вантажні автомобілі з перевищенням ваги. Після цього забрав вантажівки і відзвітував про сплату нарахованих вранці штрафів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності