Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Нелюд із Закарпаття готується стати матір’ю знову

Мешканка Закарпаття за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною отримала два роки позбавлення волі з однорічним іспитовим терміном через вагітність.

Ще на початку січня жінку з маленьким сином госпіталізували до Виноградівської лікарні. У дитини виявили захворювання легенів. Та через декілька днів мати самовільно покинула медзаклад, хоча лікарі не рекомендували цього робити. 12 лютого хлопчик помер. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Смерть настала у результаті набряку легенів і речовини головного мозку та гіпоксії внутрішніх органів, які явилися ускладненням гострого бронхіоліту та геморагічної пневмонії, що розвинулися на фоні міміко-лімфатичного стану та синдрому імунодефіциту і протікали на фоні гіпотрофії 1 ступеню, що і обумовило важкий перебіг захворювання, – зазначається у висновку судмедексперта. – При наданні своєчасної кваліфікованої медичної допомоги дитині могло б наступити одужання“.

Виноградівський районний суд врахував каяття закарпатки і те, що наразі жінка перебуває на обліку по вагітності. Суд дійшов до висновку, що виправлення та перевиховання обвинуваченої можливе в умовах без ізоляції від суспільства. Своїм вироком він позбавив матір на два роки з однорічним випробувальним терміном.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ну, а запитання, чи має право такий нелюд ставати матір’ю знову, залишається риторичним…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності