Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НЕОБХІДНА МОВА ДЛЯ ЧИНОВНИКІВ

Держслужбовцям дозволили не знати української, але хочуть зобов’язати вчити англійську.

Лише 152 народних депутати із 339 зареєстрованих у сесійній залі проголосували за відповідний проект закону про внесення змін до Закону «Про державну службу» (щодо обов’язкового володіння українською мовою посадовими та службовими особами органів державної влади, № 1201).
В той же час фракція «Блок Петра Порошенка» запропонувала в законопроекті «Про державну службу» зобов’язати державних службовців першої та другої категорії вивчити англійську мову.

Як заявив голова фракції Юрій Луценко, «пропонуємо профільному комітету готуватися до поправок, які зобов’яжуть держслужбовців першої та другої категорії у визначений термін оволодіти англійською мовою, яка необхідна для інтеграції України у світовий простір».

Розуміючи усю абсурдність вище наведених рішень, залишається підсумувати, що іспит зі знання міжнародної мови жестів вітчизняним чиновникам складати не доведеться, адже вони вже давно довели народу, що в цьому їм нема рівних…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності