Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Нестача вугілля призвела до зупинки Запорізької ТЕС…

pipes smoke factories at sunset. the silhouettes of factories and Factory chimney blowing pollution in the environment. Smoking pipes of power plant on sunset.

Запорізьку ТЕС зупинили через брак вугілля, про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

Але влада заспокоює, що зупинка роботи цієї теплоелектростанції не відобразиться на населенні міста у наданні комунальних послуг.

На Запорізькій теплоелектростанції закінчилося вугілля, яке неможливо поставити внаслідок тимчасової окупації рашистами Енергодара та бойових дій на півдні України, тому роботу ТЕС зупинено.

“На жаль, це вимушений крок – на підприємстві закінчилося вугілля. І організувати його регулярні поставки немає можливості. Це пов’язано і з окупацією нашого міста, і з логістичними складнощами через постійні бойові дії на півдні України, зруйновані об’єкти інфраструктури, мости та ділянки залізної дороги”, – розповів він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Орлов підкреслив, що зупинка роботи Запорізької ТЕС не відобразиться на населенні міста у наданні комунальних послуг.

“Світло, тепло і гаряче водопостачання переведено на Запорізьку атомну електростанцію. Можливе зниження температури гарячої води на кілька градусів”, – додав він.

Персонал теплової станції тимчасово перевели на вимушений простій.

Нагадаємо, на захопленій окупантами Запорізькій АЕС пошкоджено високовольтну лінію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності