Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НЕВЖЕ МАЙДАН?

Нові призначення у Львові  – тільки після затвердження Майданом. Таку вимогу висунули представники цілого ряду громадських організацій міста, оприлюднивши заяву самоорганізованих середовищ Львова.

«Події останніх місяців показали, що Майдан мудріший за політиків.  Саме вольові рішення Майдану, прийняті всупереч залаштунковим домовленостям політичних лідерів, дозволили змінити владу в країні. Ми більше не дозволимо політикам вирішувати за нас», – йдеться у заяві.
«Наша відповідальність перед загиблими й пораненими, перед усім народом, що повстав проти режиму Януковича – змінити країну на краще, контролювати владу та не допустити її повернення до ганебних практик минулого. Поки влада не пройшла очищення виборами, вона діятиме під суворим контролем єдиного справді легітимного органу народної влади – Майдану», – вважають активісти.
Відтак, вони вимагають від виконавчої та законодавчої влади узгоджувати кожне призначення на керівні посади у Львові та Львівській області з Майданом.
«Відтепер на кожного, хто хоче отримати місце у владі, чекає на щонедільному вічі співбесіда із справжнім роботодавцем – громадою. Чиновники, начальники регіональних управлінь і відомств повинні розповісти народові, ким були в минулому, які мають статки й чому претендують на високі посади. А також відповісти на запитання громадян. Після цього Майдан висловить довіру або недовіру кандидатові», – вказано у заяві львівського Майдану.
«У разі, якщо новопризначений чиновник спробує проігнорувати співбесіду з Майданом, надасть неправдиву інформацію або вчинить негідно, він матиме справу з методами мирного ненасильницького спротиву, які передчасно відправили Януковича та його режим у небуття. Чекаємо на всіх новопризначених високопосадовців області й міста Львова в найближчу неділю після їхнього призначення на народному вічі», – попереджають активісти.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності