Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НЕВЖЕ ЦЕ «ВИРОК» ЗА ПІДРОБЛЕНІ БРОНЕЖИЛЕТИ?

Як стверджують волонтери та журналісти Віка Балицька, Наталка Волосацька та Євгенія Полікарпова, нещодавно голова Сихівського суду міста Львова Сергій Лєсной присудив шахраям 2,5 років ув’язнення з відтермінуванням на 1 рік за підробку бронежилетів та подальший збут цього «смертоносного непотрібу» ЗСУ.

Так, як зізнаються волонтери, тільки влітку минулого року вони, не знаючи про це, закупили 150 штук цього підробленого контрафакту і повезли частину на Схід. І сьогодні точно не відомо скільки захисників України через ці підробки позбулися власного життя, зазнали важких поранень чи стали інвалідами на усе життя.

За повідомленням жінок, вищезгаданий суддя відмовився надати їм на телекамеру чи диктофон інтерв’ю з приводу того на скільки справедливим він вважає такий свій вирок. А на гадку Редакції «ЗЛ» ця справа могла б стати резонансною для структури, яку очолює Віктор Шокін…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності