Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Незадовго до виборів мер Івано-Франківська призначив своїм радником проректора академії УГКЦ

Незадовго до виборів мер Івано-Франківська Руслан Марцінків призначив своїм радником проректора з наукової роботи Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олег Білоуса.

Про це офіційно повідомляється на сайті навчального закладу, що готує майбутніх священиків УГКЦ:

Проректор Академії став радником міського голови Івано-Франківська.

Нещодавно міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про призначення радником міського голови проректора з наукової роботи Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олег Білоуса.
Вітаємо нашого колегу і бажаємо йому Божого благословення і успіхів під час виконання обов’язків радника міського голови Івано-Франківська!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зважаючи, що офіційно УГКЦ залишається аполітичною і не бере участі у виборчих кампаніях, цілком логічно, що лідер міських свободівців вибрав собі у радники мирянина, а не особу в рясі.DEM-800x534

На фото: ректор ВНЗ, міський голова, архієпископ, проректор-радник

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності