Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Незваний” Столтенберг привіз до Києва цілу валізу обіцянок

Сьогодні, 28 вересня, до Києва з неоголошеним візитом прибув “колишній” норвезький ультралівий журналіст та неомарксист, а нині генеральний секретар НАТО – Єнс Столтенберг.

Він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Вони зокрема обговорили передачу Україні додаткових систем ППО.

На підсумковій прес-конференції Зеленський додав, що обговорив зі Столтенбергом усі ключові оборонні питання, ситуацію на полі бою та потреби українських військових. Генсек відзначив, що українське майбутнє – в НАТО.

«Обговорили ситуацію з очікуваними атаками росії на критичну інфраструктуру України й у цьому зв’язку обговорили можливість постачання додаткових систем ППО державами-членами. Генеральний секретар погодився докласти зусиль для допомоги, для підтримки нас у цьому питанні, для мобілізації держав-членів Альянсу», – повідомив Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз ворог здійснює інтенсивні атаки щоночі, зокрема минулої ночі була масована атака дронами-камікадзе.

«В умовах таких інтенсивних атак проти українців, проти наших міст, проти наших портів, які важливі для глобальної продовольчої безпеки, потрібна й відповідна інтенсивність тиску на росію та відповідне посилення нашого повітряного щита. Світ має бачити, як російський терор програє, аби наші спільні цінності виграли», – каже Президент.

А напередодні посол США при НАТО Джуліан Сміт заявила, що НАТО збільшить виробництво боєприпасів для України та членів Альянсу, які надали військову допомогу українській армії.

Раніше повідомлялося, що у Києві з неоголошеним візитом перебуває міністр оборони Франції. Разом з ним завітали представники французьких підприємств оборонного сектору.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що до Києва прибув нещодавно призначений на пост міністра оборони Великої Британії Грант Шеппс.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності