Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НФ: Аваков – найкращий міністр уряду Яценюка…

Група депутатів від фракції «Народний Фронт» розповіла щодо питань про відставку Чеботаря, збір підписів за відставку міністра МВС та питання про прозорість тендерів у МВС.

Про це розповіли народні обранці під час брифінгу в Верховній Раді України, повідомляє кореспондент ІП «Україна без корупції».

Андрій Тетерук (заступник глави фракції НФ) повідомив, що звільнення заступника Сергія Чеботаря було сильним кроком і сприяло зменшенню напруги в суспільстві.

«Зараз відбуваєтсья інформаційна атака на МВС від осіб Фірташа, Льовочкіна і Ко. А тмоу слід заявити, що робота, яка тривала більше року і рятувала країну, зараз перетворюється в фарс. А тому прошу тримати громадськість емоції при собі», – відзначив народний депутат Тетерук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тетяна Чорновіл відзначила, що звинувачення на адресу міністра МВС Авакова є необєктивними.

«Аваков є найращим міністрмо уряду Яценюка», – відзначила депутатка.

На її думку, міністру МВС вдалось утримати непросту ситуацію в країні, створити умови щодо формування добровольчих батальйонів та сприянню прозорих тендерів.

«Проаналізуйте тендери, де Міністрество Оборони купує паливо за 26 гривень, а МВС – за 19 грн за літр? Теж стосується форми, боєприпасів тощо. Тому МВС є певним еталоном у проведенні тендерів», – відзначила Тетяна Чорновіл.
Народний депутат Антон Геращенко вважає, що зараз в Україні існує «суспільство тотальної недовіри».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Відставка С. Чеботаря – це розрядка обстановки. І тут на фоні розробки Законів про національну поліцію та про діяльність правоохоронних органів, відбуваєтсья торпедування діяльності МВС в ненайкращі способи», – заявив нардеп.

Нагадаємо, що С. Чеботаря відразу після його звільнення з посади заступника Аваков призначив своїм радником.

Джерело: УБК

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності