Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НФ підозрює членів коаліції у причетності до вбивств на Майдані

Партійці дали Генпрокуратурі півтора місяці на розслідування викладених фактів.

«Народний фронт» підозрює деяких членів парламентської коаліції у тому, що вони брали участь у процесах постачання тітушок та вбивств на Майдані.

Про це у ході безстрокового телемарафону «Україна понад усе» в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький.

«У нас була розмова з Генеральною прокуратурою теж про членів коаліції, які були замішані не просто в корупційних схемах Януковича, а в процесах постачання тітушок, у процесах вбивств на Майдані. Вони зараз там входять до коаліції ці деякі люди в деяких фракціях. Є такі підозри», – наголосив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зі слів Висоцького, «Народний фронт» очікує якоїсь відповіді від Генпрокуратури щодо цих питань.
«Ми надіємось, що Генеральний прокурор на це зреагує. Якщо він не буде реагувати протягом півтора місяця, ми будемо робити якісь висновки і заявляти про це публічно», – додав він.

Нагадаємо, як повідомляв IPress.ua, також фракція «Народний фронт» вимагає від парламентської робочої групи з розслідування фактів корупції прозвітувати про результати своєї роботи й чесно назвати, які факти було виявлено під час розслідування.

Вікторія Сюмар, виступаючи у Верховній Раді у вівторок, 12 травня, вимагала від Генерального прокурора України підготувати звіт, що безпосередньо зробила Генеральна прокуратура, які факти з’ясовано по корупції, в тому числі – попередньої влади.

Джерело: УБК

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P. S. Звісно багато політиків таку заяву назвали примітивною відповіддю Яценюка і Ко на звинувачення їх у корупції, здачі Криму, Донбасу і т. д., адже, як відомо, найкращий спосіб захисту – це напад, чи, принаймні, натякнути, що в разі чого за собою можна потягти й інших…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності