Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НГУ поповнюватиме свої ряди через… сайт пошуку роботи

Національна гвардія України та сайт пошуку роботи robota.ua підписали Меморандум про співпрацю у сфері рекрутингу.

Як повідомляє пресслужба Національної гвардії, вакансії, що будуть розміщені на платформі, допоможуть охочим кандидатам ознайомитися та обрати ту, що найбільше підходить.

Також у Нацгвардії нагадали, що, окрім безпосередніх завдань з відсічі збройної агресії, НГУ виконує певні специфічні задачі, які потребують вмотивованих кандидатів, як-от:

захист критичної інфраструктури;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

посилення захисту державного кордону;

застосування мобільних вогневих груп, які підсилюють ППО;

застосування БпЛА.

У Національній гвардії є й вакансії для психологів, медичних працівників, водіїв, зв’язківців та робітників інших спеціальностей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони України теж підписало угоду з robota.ua про співпрацю в рамках проєкту рекрутингу до ЗСУ.

Тим часом Міністерство економіки України підготувало проєкт нового Трудового кодексу, який має замінити Кодекс законів про працю (КзПП) від 1971 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності