Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Німеччина далі тягне за Росією

Замість того щоб вирішувати свої європейські проблеми з мігрантами та спричиненим ними спалахом тероризму, у німецькому Бундестазі обурені подіями на Херсонщині, а саме підривом активістами ЛЕП і припиненням електропостачання в анексований Росією в України Крим, та зажадали від офіційного Києва жорстко «розібратися» з винними і більше не гратися в політику по відношенню до простого населення.

Влада Німеччини закликала уряд України і спецслужби почати розслідування підривів опор ЛЕП в Херсонській області, які призвели до повного припинення енергопостачання Криму, повідомляє німецький телеканал DW.

Із засудженням радикальних дій активістів блокади Криму виступив офіційний представник МЗС ФРН Мартін Шефер, який заявив, що «політичний конфлікт не повинен вирішуватися за рахунок жителів Криму».

«Атаки на суспільну інфраструктуру в Україні, для припинення забезпечення Криму електроенергією, є злочинними актами. Ми очікуємо, що вони будуть таким чином сприйматися відповідальними українськими посадовцями і будуть розслідувані», – ​підкреслив Шефер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому, він повідомив, що про скасування санкцій проти Росії, накладених внаслідок незаконної анексії Криму, мова не йде. Більше того, він прогнозує (чому не переконаний? – ​ред.), що вони будуть продовжені.

Нагадаємо, що раніше в Херсонській області України були підірвані опори ЛЕП, що постачають електроенергію в Крим, що відразу показало свій ефективний результат, довівши цілковиту безпомічність окупантів на зайнятому ними півострові без української електроенергії. А в разі припинення в Крим ще й водопостачання з України, як говорять активісти, є всі шанси на те, що ворог сам поверне нам анексовану територію…

Зараз поставки електроенергії на півострів з України повністю припинені.

Прихильники блокади Криму не допускають ремонтників до пошкоджених опор ЛЕП.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку окупаційної влади Криму, за енергетичною блокадою півострова стоять лідери організації «Меджліс кримсько-татарського народу», зокрема Мустафа Джемілєв, який ініціював продовольчу блокаду Криму і відкрито закликав до припинення його енергопостачання.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності