Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Німеччина не захищатиме Литву від РФ

Уряд Німеччини відповів відмовою на прохання Литви про постачання сучасних бронетранспортерів Boxer для захисту від потенційної агресії Росії. Таке рішення в уряді Німеччини обгрунтували потребами власної армії, повідомляють Патріоти України.

Німеччина готова підтримувати в рамках можливого модернізацію литовської армії, зазначив представник уряду країни. «Однак ми не маємо наміру передати Литві бронетехніку, яка перебуває в користуванні бундесверу і не плануємо перепродажу техніки, яка буде закуповуватися в найближчі роки», – сказали в уряді.

Раніше Литва, яка відчуває загрозу своїй безпеці з боку Росії, попросила уряд Німеччини надати їй бронетранспортери Boxer. Це один з найсучасніших бронетранспортерів у світі, виробляється німецько-голландським консорціумом ARTEC GmbH. Зараз на озброєнні литовської армії знаходяться 300 застарілих транспортерів М113 виробництва США.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності