Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Німеччину на “Євробаченні-2019” представлятиме нетрадиційна черниця

Як з’ясувалося, на конкурс «Євробачення» 14-18 травня в Тель-Авіві в 2019 році Німеччина відправить черницю-лесбійку.

Всі країни зараз зайняті кастингом перед гучним міжнародним конкурсом пісні «Євробачення-2019». Не обходиться і без скандалів.

За результатами національного відбору, що складався з голосування телеглядачів і оцінок журі, представляти Німеччину на конкурсі в цьому році буде Сестра Брюзгільда з Оберсдорфского монастиря.

35-річна черниця знаменита серією своїх проповідей на тему користі одностатевих відносин для релігії, а також абсолютно не соромиться того, що є практикуючою лесбійкою і проживає разом зі своєю духовною сестрою Монікою в одній келії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім іншого вона записала кілька популярних музичних альбомів, а її пісня «Ordnung» («Замовлення») увійшла в топ-20 хітів в 2018 році.

«Конкурс дуже потребував духовності, – заявила сестра, – і мій виступ має привнести гармонію в життя європейців. Я виконаю пісню про чисту і непідробну любов двох жінок».

На «Євробаченні-2019», яке відбудеться 14-18 травня в Тель-Авіві, черниця виконає англомовну пісню «Sister». За правилами конкурсу, Німеччина проходить у фінал без участі у відбірковому півфіналі.

На «Євробаченні-2018» Німеччину представляв  Міхаель Шульте з піснею «You Let Me Walk Alone», де зайнятий гідне четверте місце.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності