Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Німеччину після Меркель очолить черговий старий приятель (агент) Путіна

Попри сподівання, що пост канцлера ФРН після агента Меркель займе представниця партії “Зелених”, в реальності ж виглядає, що її крісло посяде Олаф Шольц, а зелені увійдуть в коаліцію.

Шольц працював міністром фінансів при Меркель. Висловлювався за “Північний потік-2” в ключі канцлерки Меркель. Так що тут навряд чи щось зміниться.

Цікавіше його кар’єра. Починав він її ще в кабінеті Шрьодера, а Шрьодер – найближчий друг Путіна, який отримав посаду в Газпромі на пенсії. Крім того, Шольц з Гамбурга. Колись саме Володимир Путін відповідав за Гамбург, коли ще працював у Собчака. Гамбург і Санкт-Петербург міста-побратими, пов’язані торгівлею.

Відносини Росії і Німеччини при минулому правлінні СДПН були набагато кращими ніж при Меркель, яка займала показово медіаторську позицію, Шрьодер ж виступав за Європу від Лісабона до Владивостока.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Єдина надія для України те, що в коаліцію увійдуть “зелені” (символічно якось))). Це дасть шанс, що Шольц буде відчувати тиск всередині кабінету.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності