Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НІМЕЦЬКА СІМ’Я «ПО-НОВОМУ»

В медицині, зокрема в психіатрії і сексології, давно відомі терміни «французька» і «шведська» сім’я, які уже майже як півстоліття увійшли і до повсякденної термінології звичайних людей. Та незабаром, мабуть, медикам доведеться запровадити і взяти на озброєння ще один термін – ​нова «німецька» сім’я.

Так користувачі ледь не з цілого світу жваво обговорюють виставлене у соцмережах радісне «сімейне» фото, на котрому жителі Берліна Максиміліан і Каролін, обидва журналісти, позують із 29-річним біженцем з Сирії Ібрагімом, якого вони запросили до себе пожити.

Тепер вони живуть утрьох. Ібрагім втік з сирійського міста Латакія до Німеччини і, після 5 місяців проживання в різних таборах для біженців, ледь не опинився на вулиці – ​після того, як німецькі бюрократи запропонували йому переїхати в костел (євро варіант з усіма зручностями вітчизняного гуртожитка).

А користувачі соцмереж завдяки цьому отримали забавку для своєї уяви, сперечаючись хто які функції і ролі тепер виконуватиме у новій «німецькій» сім’ї. Хоча, зважаючи на сучасні принципи європейського лібераст-толеразму, більшість сходиться на їх почерговості…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ганька Мазох

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності