Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Німецькі єпископи РКЦ вдаються до ліберальної єресі

На минулому тижні у Ватикані розпочався синодальний шлях, що триватиме до 2023 року і має за мету залучити і вислухати резерви у різноманітних напрямках служіння Церкви.
Одна з найбільших проблем у РКЦ є настрої німецького єпископату у Німеччині. Ліві погляди ієрархів насторожують (для прикладу: канцлерка Німеччини Ангела Меркель представляє саме таку ліву партію Християнсько-демократичний союз – ХДС), а часом і шокують своїми заявами стосовно ЛГБТ-ідеології.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:
Часом здається, єпископи вже готові піти на революційний крок і почати вінчати одностатеві шлюби.
Більше того,  окремі священник ВЖЕ уділяє Таїнство шлюбу гомо/лезбі парам за повного потурання місцевого єпископа.
В Німеччині є один такий священник, що вінчає гомосексуалістів. Єпископ мовчить. Це наслідок синодальності церкви у якій кожен окремий єпископ на дієцезії – Папа.
Свого часу очільник німецького єпископату, кардинал Маркс подавав у відставку, але Папа її не прийняв. З одного боку, цей ієрарх має ліві погляди, що є небезпечно, але з іншого боку, він ще шукає єдності з Престолом на відміну від інших ієрархів німецького єпископату, які вже давно готові піти у рафінований протестантизм!” – підсумував отець Міхал Бранкевич.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності