Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Німецькі “ПЕРЕГОВОРУНИ” від Шольца приїхали до Києва говорити про “мир” із рф

До Києва з візитом приїхали керівники партії канцлера Німеччини Олафа Шольца (читай Меркель). Мова йде про лідера Соціал-демократичної партії Німеччини Ларса Клінгбайля і лідера фракції СДПН Рольфа Мютценіха.

Німецькі політики прибули до столиці України вранці 6 березня на спеціальному поїзді. У Києві вони проведуть переговори з представниками українського уряду та парламенту, повідомляє Tagesschau.

З міркувань безпеки деталі візиту та точна програма не опублікована.

Варто зазначити, що це перший візит Клінгбайля та Мютценіха з початку повномасштабного вторгнення росію в Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Соціал-демократична партія Німеччини перебуває у скрутному становищі через її політику щодо росії до початку повномасштабної війни. Лідерів та членів СДПН звинувачують у тому, що вони надто сильно покладалися на співпрацю з Москвою та недооцінювали диктатора володимира путіна.

Хоч після лютого 2022 року соціал-демократи визнали свої помилки та засудили росію, лідери СДПН все ж наполягають на дипломатію між Україною та росією.

ФОТО: Сучасний барельєф на стіні ТЦ в місті Радофсель. Німеччина

«Іноді у мене паморочиться голова, коли я бачу, що дискусії ведуться тільки про зброю. Я шокований, коли бачу, як сьогодні майже зневажається поняття дипломатії», – заявив раніше Клінгбайль.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно Фракція лівих у німецькому Бундестазі висунула пропозицію заборонити постачання зброї Україні, якщо рф погодиться на припинення вогню. Інші партії лівих не підтримали.

В Україну необхідно збільшити постачання зброї, у російській повномасштабній агресії настав поворотний момент, на полях форуму в Давосі заявив генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг.

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр вважає правильним обережний підхід уряду до поставок важкого озброєння для України. путін оголосив своїм ворогом Захід, тому треба робити висновки, вважає політик.

Постачання різної зброї Україні можуть створити умови для того, щоб завершити війну з росією шляхом переговорів, заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності