Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Німці панікують через перші фронтові втрати Leopard-2, але це ж війна!..

Зважаючи на перші втрати в ході контрнаступу, заступник міністра закордонних справ України Андрій Мельник просить надати більше танків німецького виробництва.

Про це повідомляє німецький телеканал ntv.

ЗМІ повідомляє, що на тлі втрати перших танків, поставлених західними союзниками для участі в бойових діях в Україні, в Києві знову лунають заклики до посилення підтримки, зокрема, з боку Німеччини.

«Українській армії вкрай необхідно набагато більше західних бойових танків, бойових машин піхоти та іншої бронетехніки. Кожен Leopard 2 буквально на вагу золота для вирішального наступу», – заявив Мельник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку колишнього посла України в Берліні, Бундесвер здатен надати більше, ніж 18 вже поставлених одиниць зі своїх запасів, яких налічується понад 300. Нинішню кількість можна було б потроїти, не ставлячи під загрозу здатність Німеччини до самооборони.

Також українській армії потрібно ще 60 бойових машин піхоти Marder.

Німецький політик з питань безпеки ХДС Родеріх Кізеветтер підтримав вимогу Мельника.

«Союзники повинні були б негайно замінити всю знищену техніку – в тому числі бойові танки Leopard і бронетранспортери – і доставити додаткову техніку», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що Збройні Сили України повідомили про звільнення села Сторожеве Донецької області, що перебувало в окупації з березня минулого року.

Напередодні. 11 червня, ми писали, що українські захисники звільнили село Нескучне на Донеччині.

Раніше ЗСУ звільнили від окупації село Благодатне в Донецькій області та взяли в полон московитських військових.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності