Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НІНА МАТВІЄНКО У СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ АГІТУВАЛА ЗА АНУШКЕВИЧУСА

Золотий голос України і просто чудова жінка Ніна Матвієнко свій день народження зустріла на сцені Івано-Франківського академічного облмуздрамтеатру, даруючи ноти свого казкового голосу для мешканців та гостей міста.

ma2Привітати народну артистку України прийшов з дружиною міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який тривали час приватно дружить зі Ніною Матвієнко і за підтримки якого відбувся цей її благодійний концерт на підтримку бійців АТО.

Ніна Матвієнко ж у свою чергу поділилась враженнями від побаченого в місті з присутніми у залі глядачами та журналістами, зауваживши, що Івано-Франківськ – ​дуже гарне, доглянуте місто.

«Одразу видно, що Івано-Франківськ має доброго господаря. Проте ми дуже часто починаємо цінувати щось чи когось лише тоді, коли втрачаємо. Якби я жила в Івано-Франківську, то хотіла би бачити його міським головою Віктора Анушкевичуса і обов’язково проголосувала б за нього. Адже він завжди шукає шляхи вирішення проблеми, можливість допомогти, шукає стежку до людей», – ​відкрито проагітувала за нині діючого мера Ніна Матвієнко на завершення свого виступу.

Підготував Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності