Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НІЯКИХ ПЕРЕГОВОРІВ, – Зеленський своїм Указом завдав удару путіну нижче пояса…

Україна офіційно відмовилася від будь-яких переговорів із путіним. Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський.

Цим документом він ввів в дію рішення РНБО від 30 вересня, в якому пунктом №1 зазначено – “Констатувати неможливість переговорів з президентом російської федерації в.путіним”.

Указом також схвалено рішення РНБО щодо звернення України із заявкою на вступ до НАТО у прискореному порядку.

Рішення було ухвалено після того, як в росії заявили про прийняття “л/днр”, а також окупованих Запорізької та Херсонської областей до складу рф.

Раніше Зеленський заявив, що Україна вестиме переговори з рф лише коли там зміниться президент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент попередив  російських можновладців, що їх може чекати доля “цапів-відбувайлів” допоки володимир путін залишатиметься на чолі росії.

“Саме наша держава завжди пропонувала росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних і справедливих умовах. Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність і чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим президентом росії”, – сказав Зеленський.

А секретар РНБО Олексій Данілов пізніше повідомив, що рішення про відмову від переговорів усі члени Ради нацбезпеки й оборони підтримали одноголосно. Йдеться саме про переговори з країною, якою править чинний президент путін.

Також Данілов зазначив, що Київ готовий проводити переговори з москвою про суму контрибуцій і репарацій, які агресор виплачуватиме постраждалим українцям.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності