Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Номінальним власником МТС-Україна стала голландська компанія

Власником мобільного оператора МТС-Україна стала голландська компанія Preludium BV. При цьому кінцевим бенефіціаром залишається російський МТС, так як власником Preludium є підконтрольна йому Allegretto Holding з Люксембургу.

Раніше 100% ПАТ “МТС Україна” належало російському ВАТ “Мобільні Телесистеми”.

“Актив переведений для розширення можливості залучення інвестицій в” МТС Україна “, – заявила директор зі зв’язків з громадськістю МТС Олена Кохановська.

Нагадаємо, що МТС раніше розглядав можливість отримання права на британський бренд Vodafone в Україні на умовах франшизи. МТС з 2008 року є партнером Vodafone. Домовленість передбачала спільні закупівлі софта і устаткування зі знижками, дозволяла впроваджувати окремі продукти і послуги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Минулої осені також стало відомо, що МТС вирішив продати частину українського бізнесу і шукає покупців на нього.

МТС – другий за кількістю абонентів оператор в Україні. На кінець червня він обслуговував 23,07 млн клієнтів, більше – тільки у “Київстару”.

Варто відзначити, що подібним чином мобільний оператор “Київстар” формально є голландською компанією, але контролюється з Росії. Аналогічно український Альфа-банк контролюється з Росії через кіпрський офшор.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності