Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Норвегія не бачить загрози собі з боку росії…

Збройні сили Норвегії у 2023 році проведуть меншу кількість навчань, ніж раніше, у зв’язку зі зменшенням загрози з боку росії – більшість її неядерних сил залучена до повномасштабної війни в Україні.

Про це повідомив представник міністерства оборони Норвегії підполковник Вегард Фінберг у коментарі VG.

«Збройні сили здійснили внутрішні перетворення для кращої підготовки до ситуації, перед якою ми постали», – зазначив Фінберг.

Він уточнив, що на найближче майбутнє головним фокусом норвезьких збройних сил стануть спільні оперативні навчання, навчання із силами НАТО й держав-партнерів, навчання з усезагальної оборони та перевірка навичок персоналу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Важливо наголосити, що підтримка України – це й підтримка готовності національних сил. росія напала на мирну сусідню країну. Наша активна підтримка України зміцнює довіру до наших власних спроможностей і бажання захищати себе», – додав речник оборонного відомства Норвегії.

Подробиць щодо того, які саме навчання можуть бути скорочені, він наводити відмовився.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності