Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

НОВА ПІДОЗРА МЕЛЬНИЧУКУ

Мельнику пред’явлена нова підозра за іншою справою Колишньому ректору податкового університету Петру Мельнику пред’явлена нова підозра – по іншій справі.

Про це заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив в інтерв’ю «5 каналу», – пише «Українська правда».

«До речі, стосовно Мельника якраз сьогодні чув від мого колеги, який курує це питання. Йому пред’явлена нова підозра – за іншою справою, і прокуратура подасть апеляцію за цією справою. Тож там не все погано», – зазначив він.

Нагадаємо, що 8 липня Ірпінський міський суд Київської області виніс Мельнику оправдальний вирок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Додамо, що В липні 2013 року Мельник був затриманий співробітниками міліції у власному кабінеті при отриманні хабара. 7 серпня на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку, а згодом знайшовся у США. Потім Мельник повернувся в Україну.

Президент Порошенко запевнив, що екс-ректора Мельника просто так не залишать

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності