Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НОВА РАДІСТЬ СТАЛА, ЯКА НЕ БУВАЛА – їм по Курську, Бєлгороду прилетіло (TOP-9 video)

In this early Tuesday morning Oct. 12, 2021, photo provided by Santa Barbara County Fire, a pair dozers, top left, cut a line to contain the fire despite the dark of night, as engine and hand crews fight to hold the Alisal Fire away from structures in Santa Barbara County, Calif. The fire erupted Monday afternoon on a ridge and blasted down toward the ocean, forcing closure of U.S. 101, the only major highway on that section of the coast. Evacuation orders were issued for several areas of the lightly populated region. (Mike Eliason/Santa Barbara County Fire via AP)
Сьогодні вночі, 3 липня, була ракетна атака по двох найближчих до України обласних центрах росії: Курську (100 км. від кордону) і Бєлгороду, повідомляють російські телеграм-канали.
Більшість влучань були по російській прикордонній військовій інфраструктурі в цих містах.
Про руйнування та жертви у Курську поки що інформації немає. Проте є відео роботи ППО та задимлення.
Унаслідок падіння снарядів на місто постраждали у Бєлгороді вісім приватних будинків, три багатоповерхові будинки та шість автомобілів. Місцева влада повідомила про п’ятьох загиблих і чотирьох поранених. З епіцентру вибухів проведено евакуацію.
Повідомляється також, що по всьому Бєлгороду розкидано уламки снарядів, що розірвалися.
У свою чергу Telegram-канал “Бєлгород №1” визнав, що російські сили ППО збили українську ракету, що летіла до певної військової цілі, через що вона приземлилася в цивільній зоні. Одне з відео, оприлюднене каналом, зафіксувало момент вибуху снаряда ще в повітрі.
При цьому росіяни опублікували фото однієї з цих так званих українських ракет, але… із цими ракетами є велечезне АЛЕ: так на фото видно залишки зенітно-керованої ракети (ЗУР) з дальністю полету… 20 км!!!
Також зазначимо, що уряд України офіційно пообіцяв західним партнерам, які постачають зброю, не використовувати її для ударів по території рФ.
А ось російським пропагандистам і Кремлю вигідно таким чином підставити Київ перед Заходом, щоб спинити подальше постачання України зброєю:
Так, російський експерт Борис Рожин у своєму Telegram-каналі заявив про “найпотужнішою атакою Збройних сил України” за час так званої “спецоперації”. За його словами, вночі працювала ППО, проте її “виявилося замало”
Ну, а крнемлівський сраколиз Соловьов ось що написав:
Прилети і робота ППО над Курськом:

Прилети по Бєлгороду:

Губернатор Бєлгородської області спілкується зі своїми невиспаними кацапами:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності