Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НОВІ ГОЛОВИ РДА НА ЛЬВІВЩИНІ

В.O. президента України Олександр Турчинов призначив ще чотирьох голів райдержадміністрацій Львівської області. Зокрема, нових очільників отримали Турківська, Старосамбірська, Пустомитівська та Мостиська райдержадміністрації.

Як зазначається на офіційному сайті в.о. президента України, головою Турківської РДА призначений Василь Гакавчин, головою Старосамбірської РДА став Мирон Пацай, Пустомитівської РДА – Роман Филипів та головою Мостиської районної державної адміністрації Львівської області призначений Михайло Мартин.

Усі розпорядження Олександр Турчинов підписав 6 травня.

Нагадаємо, що 23 квітня Турчинов призначив сімох голів РДА у Львівській області. Тоді були призначені голови Яворівської, Сокальської, Радехівської, Перемишлянської, Миколаївської, Кам’янка-Бузької та Городоцької РДА. А 22 квітня, Олександр Турчинов призначив голів Буської та Самбірської РДА. На початку квітня відповідними розпорядженнями були призначенні керівники Жовківської РДА та Золочівської РДА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: ZAXID.NET

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності